Intr-un castron mare se amesteca orezul, frunzele de aragula, ardeiul, bucatile de portocala, sunca si ceapa. Se toarna deasupra sosul de lamaie si se serveste, dupa gust, pe un aranjament de frunze de salata. Daca se face cu mai mult timp inainte de a fi mancata, se combina toate ingredientele, mai putin aragula, se acopera si se poate tine la frigider chiar si o zi; aragula se amesteca in salata numai inainte de a se servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii