Se aleg ardei cat mai grasi si drepti fara indoituri, ca sa se poata coace uniform, se spala si se usuca de apa;
Se pun la copt pe o tabla incinsa, pusa pe aragaz la foc mediu, fara ca ardeii sa se moaie prea mult, intorcandu-se pe toate partile pentru a se coace uniform;
Pe masura ce se coc, se scot si se asaza intr-o oala acoperiti si presarati cu sare, unde se lasa 15 minute;
Dupa aceasta se curata ardeii de coaja, aceasta desprinzandu-se cu usurinta cu un cutit inoxidabil, sau cu mana. Nu este indicat sa se spele, deoarece isi vor pierde gustul de copt;
Separat se prepara un sos din otet sau lamaie cu ulei si cu zeama lasata de ardei si 3-4 linguri de apa;
Se asaza ardeii in salatiera si se asezoneaza cu sosul facut, se intorc prin sos in sos, ca sa prinda gust mai bine. La sfarsit se presara patrunjel tocat fin pentru aroma si aspect.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii