Ingrediente
4 ardei grasi (2 rosii si 2 galbeni), 1 ceapa rosie mare, 150 ml passata, 1 catel usturoi, 1 lingura suc de lamaie (sau otet), 1/2 legatura patrunjel, 1/2 lingurita chili, 3 linguri ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
0 voturi
Mod de preparare
# Intr-o tigaie se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata cat mai marunt pana se inmoaie un pic. Se adauga passata , usturoiul strivit, sucul de lamaie (sau otetul), chili si sare si piper dupa gust. Se fierbe pe foc mic cca 10 minute.
# Se adauga ardeii cubulete si sucul lor si se lasa sa fiarba inca 1 minut, amestecand usor.
# Dregeti salata de sare si suc de lamaie (otet). Adaugati patrunjelul tocat marunt.
# Lasati sa se raceasca la temparatura camerei si serviti cu paine prajita.