Ardeii se spala apoi se coc pe plita. Trebuie intorsii pe toate fetele pentru a se coace uniform. Dupa se s-au copt se pun deoparte apoi cand s-au racit se curata de pielita innegrita apoi se curata si de semintele din interior.
Rosiile se pun si ele la copt pe plita. Cand incepe sa plezneasca coaja ele sunt gata. Rosiile se iau de pe foc se curata de coaja apoi se dau prin sita (sau se scot cu grija semintele si se dau prin blender). Sosul obtinut se amesteca cu usturoiul pisat, sare, ulei, knorr salad dressing si se toarna peste ardeiul copt si taiat fasii.
Se orneaza cu patrujel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii