Ardeii se coc pe o tava, se intorc pe toate partile avand grija sa nu se arda, cand s-au inmuiata se pun intr-un vas, se presara cu sare si se lasa 20 minute, in acest fel coaja se va desprinde cu usurinta, se lasa apoi sa se scurga bine. Din ulei, otet sare si piper se face un sos, care se toarna peste ardei, apoi sosul de rosii si usturoiul pisat si putina apa. Daca se foloseste otet penrtu salate se poate adauga o lingurita de miere sau zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii