Aceasta salata este foarte bogata in vitamina C. Ea se face din ardei grasi rosii, folositi si pentru bulion. La 100 de ardei se intrebuinteaza 1 l otet la 6 o, 1 l apa, sare, foi de dafin sau tarhon si putin zahar. Se
pune totul pe foc, in afara de ardei. Cand otetul a inceput sa fiarba, se introduc si ardeii, care se lasa sa dea in clocot, apoi se scot si se pune la fiert un alt rand de ardei. Dupa ce s-au racorit, ardeii se toaca marunt si se trec prin masina de tocat si se introduc in sticle. Otetul se lasa sa dea un clocot-doua si se toarna apoi caldut peste ardeii tocati,
pusi in sticle. Sticlele se inchid si se aseaza
in baie de apa, pentru sterilizare. (sticle de 1/4 l - 15 min, sticle de 1/2 l - 20 min, sticle de 1 l - 30 min).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii