Ardeii grasi se coc pe plita sau pe o tabla cu maner pentru aragaz, avand grija sa fie copti pe toate partile.
Se pun intr-o oala, se presara cu sare, se acopera oala cu un capac si se lasa sa stea circa o ora.
Se curata de pielita, se spala, se scurg bine, se asaza intr-o salatiera si se toarna pe deasupra uleiul amestecat cu otetul subtiat cu apa si mujdeiul de usturoi.
La sfarsit se potriveste gustul de sare
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii