Se incinge o tigaie si se pun 2-3linguri ulei de masline si se prajesc ardeii dupa care se cojesc de coada .Se pot coace direct fara ulei.Se taie ardeii bucati, de asemeni ardeiul iute,se amesteca cu ceapa,usturoiul,sucul de lamaie, sare si piper.
Lipiile se taie bucatele si se prajesc in uleiul de masline-cam 2 linguri.
Se amesteca cu salata asta numai daca serviti indata; daca pastrati in frigider lipiile si branza se adauga inainte de a servi.
Este o salata gustoasa mai deosebita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii