Se curata fructele de coaja, se scoate simburele si se paseaza cu furculita impreuna cu rosia taiata cubulete, ceapa verde taiata marunt, usturoiul pisat, si zeama de lamiie. Se adauga putin busuioc si cimbru, sare si piper dupa gust. In loc de furculita puteti folosi si instrumentul de pasat cartofii pentru piure.
Se serveste pe piine proaspata sau prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii