Se taie marunt ceapa si usturoiul si se calesc in uleiul de masline 4-5 minute.
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Se adauga bamele la ceapa si se calesc inca 5 minute.
Se adauga rosiile taiate marunt si se fierb la foc mic pana se inmoaie( cca 20 de minute).
Se aseaza pe un platou si se servesc cu lipiea arabeasca sau ca salata simpla.
Se serveste calda sau dupa ce s-a racit.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii