Salata de boeuf

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 250 g carne de vită
  • 500 g cartofi
  • 125 g patrunjel
  • 125 g ţelina
  • 200 g morcovi
  • 125 g mazare fiarta (conserva)
  • 50 g verdeata
  • 300 g sos maioneza
  • 100 g castraveti acri
  • 1 g piper
  • 20 g sare. Pentru decor: 300 g roşii
  • 2 oua fierte.

Mod de preparare

Carnea se curata si se spală, se pune la fiert în apă fierbinte. Legumele şi zarzavaturile se curata si se spala. Cartofii se fierb în apă cu sare (in coajă), ouăle se curata de coaja si se taie felii. Castraveţii se curăţă de seminte si se taie cuburi, se scurg de zeama, verdeaţa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie felii.

In timpul fierberii, supa se spumeaza, iar la jumatatea fierberii se adauga zarzavaturile intregi. Dupa fierbere si racire, carnea, zarzavaturile si cartofii (curatati de coaja) se taie cuburi. Legumele taiate cuburi si carnea se amesteca cu sosul maioneza la care se adauga piperul, sarea si verdeata.

Se amesteca componentele bine, apoi se monteaza pe un platou sau in portii pe farfurii de servit, dindu-le o forma cu paleta. Se decoreaza cu roşii si felii de oua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise