Cartofii si morcovii se curata,se spala si se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.Pieptul de pui se spala si se pune la fiert la foc mic,cand incepe sa fiarba se aduna spuma si se adauga putina sare.Cat fierb legumele si carnea se taie in cubulete mici castravetii si gogosarii si se lasa la scurs.Se prepara maioneza din 3 galbenusuri crude,3 galbenusuri fierte,o lingurita mustar,zeama de lamaie si ulei,apoi se da la rece.
Cand sunt fierte legumele si carnea se taie in cubulete mici,se pun intr-un castron apoi se adauga castravetii si gogosarii bine scursi,mazarea,mustarul,sarea si piperul.Din maioneza se opreste o parte pentru ornat si restul se adauga peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.
Compozitia rezultata se aseaza pe un platou,se niveleaza cu un cutit si se intinde deasupra maioneza.Se orneaza dupa preferinta cu gogosari,castraveti,masline,albus de ou fiert.Se da la rece si se poate consuma dupa cca o ora.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii