Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune putina sare si se lasa sa fiarba in continuare, pe foc mic, fara sa mai clocoteasca. In timpul fiertului se acopera oala cu un capac lasand o deschizatura de un deget, pentru iesirea aburului. Carnea fiarta se taie in cubulete. Se curata si se spala legumele si zarzavatul si se pun la fiert (mazarea din conserva nu se fierbe). Dupa fierbere, cartofii, morcovii, si telina se taie in cubulete. Se pune totul intr-un castron, se adauga castraveciorii taiati, gogosarul taiat si mazarea(porumbul). Se sareaza, se adauga o parte de maioneza si o lingura de mustar si se amesteca bine. Amestecul se pune pe un platou luand forma acestuia si se niveleaza suprafetele. Restul de maioneza se intinde cu un cutit lat in strat uniform pe toate suprafetele exterioare. Se orneaza cu oua fierte,gogosari si castraveti murati., Se serveste dupa 1-2 ore de la preparare. Se poate pastra in frigider de la o zi la alta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii