Salata de branza cu vin rosu

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 salate verzi - 1 ceapa - 10 ridichi - 1 catel de usturoi - 200 g branza de burduf - zeama de la 1/2 portocala - 1 lingura mustar - 1 lingura otet de vin - 2 linguri vin rosu dulceag - 6 linguri ulei de masline - piper - sare

Mod de preparare

Salata se spala bine sub jet de apa rece apoi se scurge.Jumatatate din frunzele de salata se pun intregi intr-un castron iar restul se taie fasii subtiri.Ceapa se taie rondele si se pune peste salata.Se adauga branza taiata bucatele,ridicile intregi sau taiate.Separat se amesteca mustarul cu otetul si vinul rosu,se incorporeaza zeama de portocala ,jumatate catel de usturoi,sare,piper si uleiul de masline.Toate ingredientele se bat bine si se toarna peste salata,in momentul servirii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise