Salata se spala bine sub jet de apa rece apoi se scurge.Jumatatate din frunzele de salata se pun intregi intr-un castron iar restul se taie fasii subtiri.Ceapa se taie rondele si se pune peste salata.Se adauga branza taiata bucatele,ridicile intregi sau taiate.Separat se amesteca mustarul cu otetul si vinul rosu,se incorporeaza zeama de portocala ,jumatate catel de usturoi,sare,piper si uleiul de masline.Toate ingredientele se bat bine si se toarna peste salata,in momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii