autor:

FLORINEL

» » Salate

Salata de broccoli cu migdale

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
-1,2 kg.broccoli,, -sare,, -300g.ciuperci(champignons),, -zeama de la o lamaie,, -100g.masline umplute cu ardei,, -2 galbenusuri proaspete,, -2 linguri mustar(Dijon),, -1 lingura boia de ardei dulce,, -putin zahar,, -nucsoara proaspat rasa,, -1/4 l.ulei din sambure de struguri,, -4 linguri smantana grasa,, -4 linguri lapte ,, -2 linguri busuioc tocat,, -3 linguri unt ,, 200g. migdale feliate

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Buchetelele de broccoli se desfac, tulpina se taie felii.Se fierb 3 minute in apa sarata,se racesc bine , si se lasa sa se scurga.
Ciupercile se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie.Maslinele se taie in doua.
2.Galbenusurile se amesteca cu mustar si cu boia.Se adauga uleiul ,batand compozitia cu telul,apoi otetul, smantana si laptele.
3.Broccoli, ciupercile ,maslinele si busuiocul tocat marunt se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat.Salata se aranjeaza pe un platou .
4.Se incinge untul , feliile de migdale se prajesc si se presara peste salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de broccoli cu migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Curry cu creveti

Curry cu creveti

1.Incalzeste uleiul intr-o tigaie.Adauga ceapa si ghimbirul ras si caleste-le cateva minute, pana

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe aragaz direct pe ochiuri. Dupa ce s-au racit se curata de coaja. Se aseaza cate

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1,2 kg.broccoli,
  • -sare,
  • -300g.ciuperci(champignons),
  • -zeama de la o lamaie,
  • -100g.masline umplute cu ardei,
  • -2 galbenusuri proaspete,
  • -2 linguri mustar(Dijon),
  • -1 lingura boia de ardei dulce,
  • -putin zahar,
  • -nucsoara proaspat rasa,
  • -1/4 l.ulei din sambure de struguri,
  • -4 linguri smantana grasa,
  • -4 linguri lapte ,
  • -2 linguri busuioc tocat,
  • -3 linguri unt ,
  • 200g. migdale feliate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata multicolora