autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de carne de pasare

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
un piept si un picior de pasare, ½ kg cartofi, 1 telina mare, 2 mere, 2 oua, 2,5 dl ulei, sare, piper, zeama de la o lamiie, frunze de salata verde

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie rondele. Telina se taie in felioare subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 20 minute, dupa care se freaca intre miini ca sa se inmoaie. Merele curatate de coaja se taie tot in felii subtiri. Din galbenusuri, ulei, sare si zeama de lamiie se prepara maioneza. Se amesteca totul cu o parte din maioneza si se asaza pe o salatiera. Cu restul de maioneza se imbraca salata. Se garniseste cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de carne de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de spanac, branza de capra si capsune

Salata de spanac, branza de capra si capsune

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati

3 voturi    3 comentarii
5 min
Salate reci
Sos picada

Sos picada

Amestecati toate, asezonati si dati la rece, acoperit.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • un piept si un picior de pasare
  • ½ kg cartofi
  • 1 telina mare
  • 2 mere
  • 2 oua
  • 2,5 dl ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamiie
  • frunze de salata verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata de ridiche alba cu oua de prepelita