Carnea de pasare fiarta se taie in felii subtiri (lasind citeva bucatele pentru garnisit). Cartofii fierti in coaja, se curata si se taie rondele. Telina se taie in felioare subtiri, se presara cu sare si se lasa sa stea 20 minute, dupa care se freaca intre miini ca sa se inmoaie. Merele curatate de coaja se taie tot in felii subtiri. Din galbenusuri, ulei, sare si zeama de lamiie se prepara maioneza. Se amesteca totul cu o parte din maioneza si se asaza pe o salatiera. Cu restul de maioneza se imbraca salata. Se garniseste cu felii de piept de pasare si frunze de salata verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii