Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete si se tin intr-un castron in care in prealabil am preparat un sos din otet, zahar si sare timp de 20 de minute.
Carnea se spala, se taie in bucatele mici si se prajeste.
Varza se spala si se da pe razatoarea fina.
Telina se curata si se da pe razatoarea fina.
Arpagicul se curata si se toaca marunt.
Toate acestea se pun intr-o salatiera si pe deasupra adaugam knorr dressing grecesc.Se pun in frigider timp de jumatate de ora, dupa care se scoate si se serveste.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii