Cartofii fierti se curata de coaja fierbinti si se taie felii rotunde si
subtiri. Ceapa curatata se taie in pestisori, ardeii curatati de seminte
si vinisoare se taie in felii rotunde si subtiri. Peste feliile de cartofi
calde inca, se toarna untdelemnul cu sarea necesara si se amesteca usor.
Cand cartofii sunt complet reci se adauga ceapa, ardeii si otetul.
Deasupra se aseaza rosiile si se mai sareaza putin.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii