Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
- 1 kg de cartofi, - 2 oua, - ceapa verde, - ardei gras colorat, - 2 castraveti murati, - 100 gr sunca sau salam, - mustar iute, - sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja cu putina sare. Dupa ce au fiert se curata, se lasa sa se raceasca si se dau pe razatoarea mica. Se presara peste ei sare, piper si doua lingurite mustar. Se pregateste o maioneza din doua galbenusuri (unu fiert si unul crud -vezi mod de preparare maioneza in postul Salata BOEUF). Albusul de la oul fiert se toaca marunt si se adauga in pasta. Ceapa, ardeiul, sunca si castravetii murati se taie marunt si se adauga peste cartofi. Atentie: dupa ce au fost taiati marunt, castravetii se scurg inainte de a fi adaugati in compozitie.
Se amesteca si se adauga maioneza. Se potriveste de sare, piper si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE CARTOFI" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape
7 voturi
7 comentarii
20 min
Condimentam carnea cu vegeta si prajim in tigaia hot -pan la 120 grade C timp in care o mai intoarcem.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
cristina i. (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009
Buna salata de cartofi, eu pun dresing de salata cu iaurt in loc de maioneza.