Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja cu putina sare. Dupa ce au fiert se curata, se lasa sa se raceasca si se dau pe razatoarea mica. Se presara peste ei sare, piper si doua lingurite mustar. Se pregateste o maioneza din doua galbenusuri (unu fiert si unul crud -vezi mod de preparare maioneza in postul Salata BOEUF). Albusul de la oul fiert se toaca marunt si se adauga in pasta. Ceapa, ardeiul, sunca si castravetii murati se taie marunt si se adauga peste cartofi. Atentie: dupa ce au fost taiati marunt, castravetii se scurg inainte de a fi adaugati in compozitie.
Se amesteca si se adauga maioneza. Se potriveste de sare, piper si mustar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii