Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 iunie 2009
Ingrediente
4 cartofi ,100 gr cascaval,ceapa verde,sare,piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja,se taie rondele si se trag in unt (pana se rumenesc).Cand sunt rumeniti se pun intr-un castron si se presara ceapa verde taiata marunt si cascavalul razuit.Se condimenteaza cu sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Cartofii se curata, se spala, se taie in sferturi si se introduc la cuptorul incins. Cand sunt aproape
7 voturi
7 comentarii
20 min
Condimentam carnea cu vegeta si prajim in tigaia hot -pan la 120 grade C timp in care o mai intoarcem.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate