Cartofii fierti ( de preferat in coaja) se curata se taie cubulete (1 cm aprocsimativ) se amesteca cu cascavalul si sunca taiate in cubulete marunte, castravete murat , ardei rosu taiat in cubulete la fel ( daca nu aveti se poate si fara ardei se pune mai mult pentru a inviora culoarea salatei) ceapa taiata foarte fin si boabe de porumb din conserva. Se adauga maioneza si se condimenteaza.
Eu prepar aceasta salata cind am invitati si nu vreau sa stau in bucatarie pentru a prepara ceva cald. O servesc ca si felul doi impreuna cu snitele .Le pregatesti cu o zi inainte si nu mai ai probleme in ziua de vizita pentru a sta in bucatarie si asa poti avea mai multa grija de invitati si nu iesi cu tot felul de mirosuri pe tine.
Va doresc pofta buna si distractie placuta cu invitatii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii