Am fiert cartofii in coaja in apa cu sare.Cand s-au racit i-am decojit si taiat cuburi nici mari nici mici.Oricum cartofii mei se faramitau pentru ca au fost cartofi albi, fainosi.
Smantana am amestecat-o cu maioneza si mustarul.
Intr-un castron incapator am amestecat cartofii cu amestecul de maioneza, smanatana, mustar, prazul taiat rondele subtiri, cubuletele de sunca si firele de chives.
Am asezonat cu sare si piper.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii