Curata cartofii, taie-i in cubulete si pune-i la fiert in apa cu putina sare. Verifica cu o furculita daca au fiert bine.
Intre timp, taie ceapa julien si pune ouale la fiert cca 10 min ca sa iasa tari, in apa cu sare.
Scurge cartofii de apa, pune-i intr-un castron mai mare si adauga ceapa. Amesteca usor.
Curata ouale si taie-le sferturi.
Pune ouale deasupra cartofilor si presara patrunjel tocat. Adauga otet si ulei dupa gust si potriveste bine de sare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii