Se curata cartofi de coaja, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.
Se spala prazul foarte bine intre frunze, se taie rondele, se pune intr-o tigaie mai adanca impreuna cu uleiul de masline la calit pentru 3 minute, la foc potrivit. Se spala ciupercile si se toaca, apoi se pun peste praz lasandu-le pe foc pana scade putin din zeama ce o lasa. Se adauga ananasul taiat in cuburi si se mai caleste 2 minute. Se adauga mararul, patrunjelul si se condimenteaza putin mai mult decat normal. Se storc cartofi de zeama se amesteca impreuna cu continutul din tigaie, iar daca mai este necesar se mai condimenteaza. Se serveste cu smantana lichida deasupra(nu foarte multa) si cu muraturi sau alte preferinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii