Se spala cartofii si se fierb circa 15-20 de minute. Se scurg, se lasa putin sa se raceasca, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca complet.
Se curata morcovul, telina si prazul si se taie marunt. Morcovul si telina se fierb impreuna cu zaharul circa 3 minute in zeama concentrata fierbinte, dupa care se adauga si prazul.
Cartofii taiati felii se pun intr-un castron, se sareaza si se pipereaza. Se toarna peste ei zeama fierbinte cu cubuletele de zarzavat si se lasa 30 de minute sa se patrunda. Se adauga otetul, uleiul si coditele de ceapa verde taiate rondele, se mai gusta o data de sare si piper si se servesc calduti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii