Se fierb cartofii in apa 20 min . Se decojesc si se taie felii. Se curata ruccola. Se dizolva concetratul de carne in 1/8 l apa fierbinte. Se aduga uleiul, ierburile sii cca. 3/4 din cantitatea de ruccola, se paseaza . Feliile de cartofi, calde inca, se amesteca impreuna cu dressingul si se acopera, se lasa sa se marineze 30 min. Apoi se sareaza. Se curata ridichile, se spala si se taie betisoarele. Se amesteca in salata, impreuna cu oua si restul de frunze de ruccola. Se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii