Se fierb cartofii in apa 20 min . Se decojesc si se taie felii. Se curata ruccola. Se dizolva concetratul de carne in 1/8 l apa fierbinte. Se aduga uleiul, ierburile sii cca. 3/4 din cantitatea de ruccola, se paseaza . Feliile de cartofi, calde inca, se amesteca impreuna cu dressingul si se acopera, se lasa sa se marineze 30 min. Apoi se sareaza. Se curata ridichile, se spala si se taie betisoarele. Se amesteca in salata, impreuna cu oua si restul de frunze de ruccola. Se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii