Se fierb cartofii in apa 20 min . Se decojesc si se taie felii. Se curata ruccola. Se dizolva concetratul de carne in 1/8 l apa fierbinte. Se aduga uleiul, ierburile sii cca. 3/4 din cantitatea de ruccola, se paseaza . Feliile de cartofi, calde inca, se amesteca impreuna cu dressingul si se acopera, se lasa sa se marineze 30 min. Apoi se sareaza. Se curata ridichile, se spala si se taie betisoarele. Se amesteca in salata, impreuna cu oua si restul de frunze de ruccola. Se serveste imediat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii