autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cartofi cu ridichi si branza Bucegi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi, , 1/8 l zeama concentrata de legume (Vegeta+apa), , sare,, piper,, zahar, , 5 linguri otet,, 1 legatura ridichi, , 1 mar (150 g), , 1 castravete (400 g), , 1 legatura codite de ceapa verde,, 1 legatura marar, , 150 g iaurt, , 150 g smantana,, 5 linguri lapte, , 80 g branza Bucegi (Roquefort).

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Peste cartofii fierti si taiati rondele se toarna zeama de legume, dreasa cu un varf de cutit de zahar, 2 linguri de otet, sare si piper. Se amesteca bine si se lasa aproximativ o ora sa se patrunda. Ridichile se curata, se spala si se taie felii. Marul curatat (sau nu) de coaja si de partea lemnoasa se taie in felii subtiri. Castravetii se curata de coaja, se taie in doua pe lung, se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Verdeata se spala, se zvanta si se taie marunt. Se amesteca toate cu cartofii, se prepara un sos din otet, iaurt, smantana si lapte, se gusta de sare si piper si se toarna peste salata. La sfarsit, se presara cu branza Roquefort faramitata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu ridichi si branza Bucegi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi

Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi

1. Se incinge cuptorul la 200ᵒC. 2. Se pun cubuletele de paine intr-o tava, se stropesc cu 1 lingura

6 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
SALATA DE  VARA

SALATA DE VARA

Se taie cubulete castravetii si ardeiul, feliute rosiile, ceapa pestisori si se amesteca toate intr-un

7 voturi    1 comentariu
15 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 kg cartofi
  • 1/8 l zeama concentrata de legume (Vegeta+apa)
  • sare,
  • piper,
  • zahar
  • 5 linguri otet,
  • 1 legatura ridichi
  • 1 mar (150 g)
  • 1 castravete (400 g)
  • 1 legatura codite de ceapa verde,
  • 1 legatura marar
  • 150 g iaurt
  • 150 g smantana,
  • 5 linguri lapte
  • 80 g branza Bucegi (Roquefort).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata verde cu ridichi