autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cartofi cu ridichi si branza Roquefort

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
1 kg cartofi, 1/8 l zeama concentrata de legume (Vegeta+apa), sare, piper, zahar, 5 linguri otet, 1 legatura ridichi, 1 mar (150 g), 1 castravete (400 g), 1 legatura codite de ceapa verde, 1 legatura marar, 150 g iaurt, 150 g smantana, 5 linguri lapte, 80 g branza Roquefort

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Peste cartofii fierti si taiati rondele se toarna zeama de legume, dreasa cu un varf de cutit de zahar, 2 linguri de otet, sare si piper. Se amesteca bine si se lasa aproximativ o ora sa se patrunda. Ridichile se curata, se spala si se taie felii. Marul curatat (sau nu) de coaja si de partea lemnoasa se taie in felii subtiri. Castravetii se curata de coaja, se taie in doua pe lung, se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Verdeata se spala, se zvanta si se taie marunt. Se amesteca toate cu cartofii, se prepara un sos din otet, iaurt, smantana si lapte, se gusta de sare si piper si se toarna peste salata. La sfarsit, se presara cu branza Roquefort faramitata
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu ridichi si branza Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Cartofii se spala bine de pamant daca au, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se pune sare.

5 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Salata de vinete Doina

Salata de vinete Doina

Rupeti partile verzi de langa codita vinetelor. Se vor coace mai bine. Puneti ardeii si vinetele

33 voturi    15 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1/8 l zeama concentrata de legume (Vegeta+apa)
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 5 linguri otet
  • 1 legatura ridichi
  • 1 mar (150 g)
  • 1 castravete (400 g)
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 150 g iaurt
  • 150 g smantana
  • 5 linguri lapte
  • 80 g branza Roquefort

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ghiveci de vara la cuptor