autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de cartofi cu ridichi si branza Roquefort

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
1 kg cartofi, 1/8 l zeama concentrata de legume (Vegeta+apa), sare, piper, zahar, 5 linguri otet, 1 legatura ridichi, 1 mar (150 g), 1 castravete (400 g), 1 legatura codite de ceapa verde, 1 legatura marar, 150 g iaurt, 150 g smantana, 5 linguri lapte, 80 g branza Roquefort

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Peste cartofii fierti si taiati rondele se toarna zeama de legume, dreasa cu un varf de cutit de zahar, 2 linguri de otet, sare si piper. Se amesteca bine si se lasa aproximativ o ora sa se patrunda. Ridichile se curata, se spala si se taie felii. Marul curatat (sau nu) de coaja si de partea lemnoasa se taie in felii subtiri. Castravetii se curata de coaja, se taie in doua pe lung, se indeparteaza semintele si apoi se taie felii. Verdeata se spala, se zvanta si se taie marunt. Se amesteca toate cu cartofii, se prepara un sos din otet, iaurt, smantana si lapte, se gusta de sare si piper si se toarna peste salata. La sfarsit, se presara cu branza Roquefort faramitata
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu ridichi si branza Roquefort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de telina

Salata de telina

Se curata telinele si se lasa in apa cu putina zeama de lamaie. Sunca se taie felii sibtiri si apoi

8 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume
Tabulah

Tabulah

- se scurge sucul de la jumatate de lamie si se amesteca cu jumatate cescuta de ulei de masline si

7 voturi    4 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1/8 l zeama concentrata de legume (Vegeta+apa)
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 5 linguri otet
  • 1 legatura ridichi
  • 1 mar (150 g)
  • 1 castravete (400 g)
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 150 g iaurt
  • 150 g smantana
  • 5 linguri lapte
  • 80 g branza Roquefort

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata de conopida cu carne de curcan Salata de conopida cu carne de curcan

Conopida o desfacem in buchetele mici si o punem intr-o tava pe care am pus hartie de copt. Asezam conopida in asa fel incat sa nu se

0 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de dovlecei