Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa fierbinte; cind sint gata se curata imediat de coaja si se taie rondele subtiri care se stropesc repede cu ulei. Ardeii grasi se taie subtiri ca fideaua, rosiile se taie felii rotunde impartite in doua sau in patru. Se adauga sare, piper si zeama de lamiie sau otet, se amesteca bine, se gusta pentru a se potrivi de sare, otet sau piper, se asaza sub forma de piramida, iar in virf se infige un buchetel de patrunjel verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii