Speli cartofii si ii pui sa fiarba cu tot cu coaja in apa rece.
Intre timp, faci sosul prin amestecarea vinului cu mustarul, sarea si smantana.
Fierbi cartofii in coaja, ii cureti fierbinti si ii tai rondele pe care le asezi intr-un castron.
Cat mai sunt calzi, torni sosul peste ei.
Dupa ce cartofii au absorbit tot sosul, presari marar si patrunjel verde tocat.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii