Cartofii se spala,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare,dupa fierbere se lasa la racit;
Castravetii se taie felii,se lasa la scurs,iar cascavalul se da prin razatoarea mare;
Cartofii se dau prin razatoarea mare,ouale fierte la fel;
Smantana se amesteca cu 1/2 din cantitatea de ou fiert si ras,se omogenizeaza,se asezoneaza,se formeaza un sos;
Intr-un bol de salata se aseaza in straturi:cartofii,castravetii,cascavalul,1/2 din cantitatea de ou,iar intre straturi se pune sosul de smantana.
SFAT:optional se prepara o maioneza,care se amesteca cu smantana si se poate pune intre straturi.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii