Cartofii se spala,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare,dupa fierbere se lasa la racit;
Castravetii se taie felii,se lasa la scurs,iar cascavalul se da prin razatoarea mare;
Cartofii se dau prin razatoarea mare,ouale fierte la fel;
Smantana se amesteca cu 1/2 din cantitatea de ou fiert si ras,se omogenizeaza,se asezoneaza,se formeaza un sos;
Intr-un bol de salata se aseaza in straturi:cartofii,castravetii,cascavalul,1/2 din cantitatea de ou,iar intre straturi se pune sosul de smantana.
SFAT:optional se prepara o maioneza,care se amesteca cu smantana si se poate pune intre straturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii