Cartofii se spala,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare,dupa fierbere se lasa la racit;
Castravetii se taie felii,se lasa la scurs,iar cascavalul se da prin razatoarea mare;
Cartofii se dau prin razatoarea mare,ouale fierte la fel;
Smantana se amesteca cu 1/2 din cantitatea de ou fiert si ras,se omogenizeaza,se asezoneaza,se formeaza un sos;
Intr-un bol de salata se aseaza in straturi:cartofii,castravetii,cascavalul,1/2 din cantitatea de ou,iar intre straturi se pune sosul de smantana.
SFAT:optional se prepara o maioneza,care se amesteca cu smantana si se poate pune intre straturi.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii