Salata de cartofi cu sos verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 1 cepa de apa
  • 1 lingura mustar
  • ½ kg spanac
  • patrunjel tocat
  • 1 ceasca ulei
  • 1 galbenus crud
  • 3 oua fierte tari

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.

Se scot cand coaja crapa usor.

Se curata calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si pun in salatiera.

Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul turnat picatura cu picatura.

Peste cartofi se pune ceapa toccata marunt, apoi se amesteca usor.

Maioneza se coloreaza cu zeama de spanac.

Spanacul se da prin masina de tocat, se strange zeama intr-un ibric si se pune la fiert pana cand ramane o lingura de lichid, apoi se pune peste maioneza, se amesteca repede si se pune peste cartofi.

Salata se orneaza cu felii de ou fiert si patrunjel tocat.

Se pune la rece o ora inainte de a fi servita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor