Fierbem cartofii in coaja, in apa fierbinte cu sare,ii curatam imediat,ii taiem cuburi si ii stropim cu putin ulei cat sunt calzi.
Coacem sau fierbem sfecla,o taiem cubulete si o stropim cu putin otet.Curatam merele si le dam pe razatoarea mare.Varza o taiem fideluta si o saram .
Amestecam cartofii,sfecla,varza,ouale tocate,merele si frunzele de salata rupte.Deasupra radem putin hrean si servim cu crutoane prajite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii