Fierbem cartofii in coaja, in apa fierbinte cu sare,ii curatam imediat,ii taiem cuburi si ii stropim cu putin ulei cat sunt calzi.
Coacem sau fierbem sfecla,o taiem cubulete si o stropim cu putin otet.Curatam merele si le dam pe razatoarea mare.Varza o taiem fideluta si o saram .
Amestecam cartofii,sfecla,varza,ouale tocate,merele si frunzele de salata rupte.Deasupra radem putin hrean si servim cu crutoane prajite.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii