Se fierb cartofii in apa cu sare 20min. Se toaca ceapa si se fierbe in supa 5min. Se adauga uleiul de masline. Se condimenteaza cu sare, piper si otet balsamic. Cartofii se curata, se taie felii si se acopera cu supa fierbinte lasandu-i sa se patrunda 30 min. Rosiile se taie felii, iar feniculul fasii. Rosiile se amesteca cu fenicul, busuioc si cartofi. Feliile de Mortadella se ruleaza, se taie jumatati si se asaza pe salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii