Ingrediente
500 gr cartofi noi cat mai mici, 5 linguri pline smantana, 1 lingurita marar tocat, 1 legaturica patrunjel tocat, 1 catel usturoi, 2 lingurite pline mustar, cozile de la 1 ceapa verde tocate, 150 gr sunca(afumata de preferat) taiata cubulete, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Am preparat apoi dresingul din: smantana, mustar, patrunjel, marar, usturoi strivit si sare si piper
3. Am amestecat dressingul cu cartofii, am acoperit cu folie si i-am dat la frigider. Se tin la rece pana in momentul servirii sa se amestece aromele, minim 1 ora.
4. Inainte de servire am taiat ceapa verde rondele si am prajit sunculita pana s-a facut crocanta.
5. Retineti cate o lingura din sunca prajita si ceapa verde pentru ornat, iar restul le amestecati in salata chiar inainte de servire. Mai dregeti de sare si piper.
6. Prezentare: puneti salata pe frunze de salata verde si presarati restul de sunculita si ceapa verde. Pofta buna!