Cartofii se taie in doua si se pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa fiarba la foc domol, vasul se lasa acoperit, 10 minute din momentul in care apa clocoteste. Apoi se scurg. Ouale se fierb 5-6 minute, se tin sub jet de apa rece, se decojesc si se taie in patru. Uleiul se incinge si se adauga costita taiata marunt, se lasa pana se rumeneste. Se adauga intr-un bol cartofii fierti, costita afumata, frunzele de salata, taiate fasii, ouale, sare, piper si amesteca toate cu maioneza diluata cu 2 linguri apa.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii