Castravetii in saramura se spala bine ,in cazul in care sunt prea sarati se tin vreo 2-3 ore in apa rece sa se desareze,se taie felii subtiri,apoi fiecare felie se taie in baghete lungi.Usturoiulse curata si se toaca marunt,ardeiulse taie julien,dupa care impreuna cu castraveciori se pun intr-un vas si se amesteca usor.Separat ,intr-un castron se face un dressing din miere,zeama de lamaie si uleicare se toarna peste legumele taiate.Se adauga mararul tocat,se condimenteaza dupa gust cu piper,iar inainte de servire se orneaza cu feliute de lamaie

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii