Castravetii curatati, ii taiem rondele subtiri, ii saram , ii lasam 5 minute, apoi ii stringem in pumni sa iasa apa care o contin. Se pun in salatiera, potrivim de sare daca mai e nevoie, potrivim de otet, adaugam ceapa taiata pestisori si frunzele de cimbru. Aceasta salata o facea mama cand eram copil dar atunci nu imi placea ca are cimbru. Acum cunoscand calitatile cimbrului, imi place tocmai pt ca are CIMBRU.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii