autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
600 g castraveti verzi, 600 g rosii, 300 g ceapa, 150 ml ulei, 1 legatura marar, 50 ml otet, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Castravetii se curata de coaja, se spala, se scurg si se taie rondele. Se aseaza in castron impreuna cu rosiile, curatate, spalate si taiate rondele. Ceapa se curata, se spala, se taie felii si se amesteca cu rosiile, castravetii, uleiul, otetul si sarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de castraveti cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Salata de castraveti cu rosii si ceapa

Castravetii se curata de coaja, se spala, se scurg si se taie rondele. Se aseaza in castron impreuna

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de pui cu prune si cuscus

Salata de pui cu prune si cuscus

In primul rand puneti cuscusul la fiert intr-o cratita cu apa si fierbeti-l conform instructiunilor

1 vot    2 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g castraveti verzi
  • 600 g rosii
  • 300 g ceapa
  • 150 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • 50 ml otet
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata studenteasca