Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 21 mai 2009
Ingrediente
4 cepe dulci, 10 ridichi mici de luna, 2 lg. arpagic., , Sosul:, , 3 lg. ulei de masline, 1 lg. sana, 1 lg. drojdie uscata, sare de mare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
1. Se curata cepele de foile uscate si se taie in rondele foarte fine. Ridichile de luna se rad pe razatoarea mica. Arpagicul se curata si se taie in rondele.
2. Se pregateste sosul din ingredientele de mai sus si se amesteca cu ceapa, ridichile si arpagicul. Se lasa timp de 1/2 ora sa se patrunda, apoi se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele.
Inelele
1 vot
0 comentarii
40 min
Se taie rosile felii subtiri si se aseaza pe platou una peste alta ca sa acopere intreaga farfurie,
9 voturi
5 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate