Ceapa se curata, se spala si se taie rondele subtiri.Separat se prepara sosul din ulei, zeama de lamaie, sare, zahar si doua linguri apa si se pune la foc mic.Dupa ce da in clocot se toarna peste ceapa, se amesteca si se lasa sa se raceasca.Branza se rade, jambonul se taie fasiute sau cubulete si se pune peste ceapa.Se adauga putin ulei, sare si zahar daca este nevoie si se amesteca usor pana ce se omogenizeaza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii