Salata de ceapa cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ceapa
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 300 g maioneza
  • 5 linguri otet
  • 5 linguri ulei
  • foi de dafin
  • usturoi
  • piper
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se taie ciupercile bucatele mici, se taie usturoiul feliute subtiri si se pun impreuna la prajit in ulei. Se lasa pana isi lasa toata apa si incep sa se rumeneasca. Separat, se taie ceapa fideluta si se pune la fiert intr-o cratita cu 3 cani de apa, otetul, piperul si dafinul. Se lasa la fiert pana se moaie, apoi se scoate, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca ciupercile cu ceapa si cu maioneza si se da la rece.

Se orneaza cu gogosari murati in otet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor