Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
500 g ceapa, 500 g ciuperci proaspete, 300 g maioneza, 5 linguri otet, 5 linguri ulei, foi de dafin, usturoi, piper, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie ciupercile bucatele mici, se taie usturoiul feliute subtiri si se pun impreuna la prajit in ulei. Se lasa pana isi lasa toata apa si incep sa se rumeneasca. Separat, se taie ceapa fideluta si se pune la fiert intr-o cratita cu 3 cani de apa, otetul, piperul si dafinul. Se lasa la fiert pana se moaie, apoi se scoate, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca ciupercile cu ceapa si cu maioneza si se da la rece.
Se orneaza cu gogosari murati in otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ceapa cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate