Salata de ceapa cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ceapa
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 300 g maioneza
  • 5 linguri otet
  • 5 linguri ulei
  • foi de dafin
  • usturoi
  • piper
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se taie ciupercile bucatele mici, se taie usturoiul feliute subtiri si se pun impreuna la prajit in ulei. Se lasa pana isi lasa toata apa si incep sa se rumeneasca. Separat, se taie ceapa fideluta si se pune la fiert intr-o cratita cu 3 cani de apa, otetul, piperul si dafinul. Se lasa la fiert pana se moaie, apoi se scoate, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca ciupercile cu ceapa si cu maioneza si se da la rece.

Se orneaza cu gogosari murati in otet.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise