Ceapa se curata, se taie solzisori subtiri;
Intr-un litru de apa se fierbe ceapa taiata cu frunzele de dafin, cu piperul si delikatul timp de 10-15 minute, pina cind ceapa devine usor transparenta semifiarta. Se strecoara ceapa, printr-o strecuratoare, zece minute, se lasa sa se scurga bine de apa, se indeparteaza frunzele de dafin si boabele de piper.
Dintr-un galbenus si 150 ml. de ulei se face o maioneza la care se adauga smntina, mustarul si zaharul (optional); sosul astfel obtinut se amesteca cu ceapa, se potriveste se sare.
Se serveste ca atare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii