Salata se desface de frunze şi se spală fiecare în parte. Se pun într-un castron, se adaugă ceapa tăiată în felii şi se sărează. După 10 minute se stoarce între mâini, se adaugă mărarul tăiat nu prea mărunt, sucul de lămâie sau oţetul, untdelemnul şi se amestecă bine. Se garniseşte cu oul fiert, curăţat şi tăiat în patru şi cu ridichile de lună, spălate şi cu coaja tăiată astfel încât să se dea aspectul unor petale de trandafir.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii