Salata se desface de frunze şi se spală fiecare în parte. Se pun într-un castron, se adaugă ceapa tăiată în felii şi se sărează. După 10 minute se stoarce între mâini, se adaugă mărarul tăiat nu prea mărunt, sucul de lămâie sau oţetul, untdelemnul şi se amestecă bine. Se garniseşte cu oul fiert, curăţat şi tăiat în patru şi cu ridichile de lună, spălate şi cu coaja tăiată astfel încât să se dea aspectul unor petale de trandafir.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii