Ciupercile se spala cu multa apa,dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate de ora.Se strecoara , se taie fasii inguste. Se prepara un sos din zeama de lamaie , ulei , sare , piper si 1 lingura cu zeama in care au fost fierte ciupercile.Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii