Ciupercile se spala cu multa apa,dar nu se curata de pielite si se pun la fiert in apa fierbinte cu sare si zeama de lamaie si se fierb o jumatate de ora.Se strecoara , se taie fasii inguste. Se prepara un sos din zeama de lamaie , ulei , sare , piper si 1 lingura cu zeama in care au fost fierte ciupercile.Se toarna acest sos peste ciuperci si se amesteca cu patrunjel verde tocat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii