Curata ciupercile, spala-le in mai multe ape, dupa care pune-i sa fiarba in apa cu sare, cam 20-25 min.
Scurge-i apoi bine si asaza-i intr-un castron. Toarna peste ei mujdeiul facut din usturoiul zdrobit, ulei, otet si apa. Presara verdeata tocata fin si lasa la rece cca 10-15 min. Serveste cu friptura, dar poti incerca si cu mamaliguta calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii