autor:

Torok Ana-Maria

» » Salate

Salata de ciuperci champinion

Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Torok Ana-Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
600 g ciuperci (din conserva), 125 g branza topita, 300 g frisca (nebatuta), sare, piper negru macinat, 4 l.s. ceapa verde taiata in inele, 6 l.s. tarhon taiat marunt, cateva fire de ceapa verde (partea verde) pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

1. Ciupercile se taie felii si se asaza in forma de solzi pe o farfurie.
2. Branza topita se zdrobeste cu o furculita. Frisca se bate scurt cu muxerul
pana are consistenta unei creme.
3. Frisca se amesteca cu branza topita si se condimenteaza cu sare si piper.
Verdeturile se incorporeaza in sosul astfel obtinut si mixtura se toarna peste
ciuperci. Salata se orneaza cu cateva fire de ceapa verde.
Recomandare
Feliile de ciuperci se pot stropi cu zeama de lamaie sa nu se inchida la
culoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci champinion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de vinete

Salata de vinete

Se coc vinetele pe aragaz,in cuptor sau la gratar.Cand vinetele se inmoaie si scad din volum inseamna

16 voturi    12 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata cu somon afumat

Salata cu somon afumat

Se fierb cartofii,morcovul si oul.Se lasa sa se raceascu putin si taie in cubulete mici.Maslinele

24 voturi    7 comentarii
40 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 600 g ciuperci (din conserva)
  • 125 g branza topita
  • 300 g frisca (nebatuta)
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4 l.s. ceapa verde taiata in inele
  • 6 l.s. tarhon taiat marunt
  • cateva fire de ceapa verde (partea verde) pentru ornat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume fierte si trase la tigaie in unt-reteta casei