Ciupercile se curata si se spala bine, apoi se fierb 15 minute in apa clocotita cu sare si otet; cind sint gata se taie bucatele. Cartofii se spala, se fierb in apa clocotita, se curata si se taie fierbinti. Separat se face un sos din mustarul subtiat cu ulei si putina zeama in care au fiert ciupercile. Ceapa se curata la robinet in curent de apa, evitindu-se astfel lacrimarea ochilor, se toaca marunt si se amesteca bine cu ciupercile si cartofii. Se toarna deasupra sosul de mustar, se amesteca apoi din nou intreaga compozitie, se aranjeaza in salatiera pe frunze de salata de laptuci care in prealabil au fost curatate si spalate bine in mai multe ape. Rosiile se spala, se taie felii rotunde, se aranjeaza in forma de cununa in jurul salatei si se presara cu marar spalat si tocat marunt
Se serveste imediat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii