Reteta postata pe: 31 mai 2009
Ingrediente
300 gr ciuperci proaspete sau 1 cutie conserva de ciuperci, 150 gr masline, 1 piept pui, 3-4 cepe potrivite ca marime, 1-2 linguri de otet, 300 gr maioneza, 1 gogosar pentru ornat
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
1.pieptul de pui se fierbe si se taie cubulete.Ciupercile daca sunt proaspete se spala,se spala,se curata si se fierb in apa cu sare.Se scurg se lasa la racit si se taie felioare
2.Ceapa se taie feliute subtiri pe partea lunga si se freaca cu saresi se pune sa dea in clocot in apa cu otet.Se scoate se spala cu apa rece si se lasa la scurs
3.Se ameste pieptul taiat,ciupercile,ceapa si se toarna maioneza
4.Se serveste pe un platou decorat cu masline si felioare de gogosar
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Ciupercile se spala,se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de lamiae,timp
19 voturi
5 comentarii
40 min
1. Ciupercile se fierb 5-10 minute in apa cu sare, apoi se pun intr-o sita la scurs.
2. Dupa ce
2 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate