Salata de ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci proaspete sau 1 cutie conserva de ciuperci
  • 150 gr masline
  • 1 piept pui
  • 3-4 cepe potrivite ca marime
  • 1-2 linguri de otet
  • 300 gr maioneza
  • 1 gogosar pentru ornat

Mod de preparare

1.pieptul de pui se fierbe si se taie cubulete.Ciupercile daca sunt proaspete se spala,se spala,se curata si se fierb in apa cu sare.Se scurg se lasa la racit si se taie felioare

2.Ceapa se taie feliute subtiri pe partea lunga si se freaca cu saresi se pune sa dea in clocot in apa cu otet.Se scoate se spala cu apa rece si se lasa la scurs

3.Se ameste pieptul taiat,ciupercile,ceapa si se toarna maioneza

4.Se serveste pe un platou decorat cu masline si felioare de gogosar

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor