Se spala bine 8 oua si se pun la fiert timp de 10 min,apoi se lasa la racit.
Se spala si se curata ciupercile , se pun la fiert cu putina sare si se lasa pana se inmoaie(avand grija sa nu se inmoaie prea tare).
Se scurg ciuperile si se lasa la racit.
Cand ouale sunt reci se curata de coaja si se taie rondele.
Se taie ceapa si ciupercile si se adauga peste oua.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Separat se prepara dintr-un ou ,o lingurita de mustar si ulei maioneza.
Maioneza se amesteca cu 1-2 linguri de smantana si apoi se amesteca cu restul salatei.
Se aseaza totul pe un platou si se orneaza cu frunze de patrunjel si masline.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii